Steeds meer worden mensen zich ervan bewust welke actieve rol zij zelf kunnen spelen in hun eigen gezondheid. Wat ze nodig hebben, En ook al klinkt de titel een beetje als een inkoppertje, in de praktijk is het soms nog best een uitdaging jezelf de juiste zelfzorg te geven of beter gezegd: te gunnen. 

Wat gun jij jezelf? En hoeveel gun jij jezelf daarvan? Is dat genoeg?

Jezelf af en toe deze vragen te stellen en opnieuw te bekijken hoe jij voor jezelf zorgt kan je helpen afgestemd te blijven. Helemaal in deze donkere maanden waarin we weer meer naar binnen keren is het er een mooie tijd voor.

De komende maanden staan er naast de ontspannende klankconcerten ook een aantal thema-meditaties gepland en een bijzondere eindejaarsafsluiting. En is er in deze nieuwsbrief aandacht voor de fijne zelfzorgartikelen die ik ook verkoop. Voor jezelf of om cadeau te geven. Ter ondersteuning, als troost of gewoon omdat het fijn is. Met 10% korting voor nieuwsbrieflezers.

De Innerlijke Krachtreis op de woensdag is al VOL, eventueel is er nog ruimte voor een reis op de dinsdag bij voldoende belangstelling.

🤍
Annemieke

De rest van de nieuwsbrief lees je HIER.

© 2022 - 2024 WortelKracht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel