Persoonlijke kaartlezing


Ben je op zoek naar ondersteuning, inspiratie, tips of tools over wat je zelf kunt doen om je beter te voelen? Dan is deze persoonlijke sessie iets voor jou! Ook als je het kaartendeck zelf al hebt aangeschaft kan deze sessie jou helpen bij het duiden van de kaart die je trekt. Of inspireren tot de verschillende vormen waarin je deze inzichtkaarten kunt trekken voor jezelf of iemand anders.

Wat brengt deze sessie jou?

In een 1 op 1 online sessie help ik je antwoorden en inzichten duidelijk te krijgen. Zodat jij leert op je eigen gevoel en in vertrouwen keuzes te maken. Je kunt je vragen stellen over het gebruik van de kaarten als je het kaartendeck zelf al hebt. Of de sessie gebruiken om een kaart door mij te laten trekken uit de Ondersteunende Krachtkaarten van WortelKracht aangevuld met bruikbare tips. 

Deze sessie is bedoeld om het vertrouwen in jezelf, je eigen wijsheid en je energie te verhogen. 🤍

Tarief & boeken

Een persoonlijke kaartlezing vindt online plaats, duurt 20 minuten en kost € 17,50. Hiervoor heb ik ruimte op de dinsdagmiddag of donderdagavond. Via onderstaande button kun je een sessie boeken en online betalen. Je ontvangt in je bevestiging een link naar mijn agenda waar je een tijdstip kunt inplannen wat jou het beste uitkomt. 

 

© 2022 - 2024 WortelKracht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel