"Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. En de tijd van gaan is nu gekomen."

- Toon Hermans - 
 

Een uitspraak waarvan ik bij de bronvermelding zou zweren dat ie van mijn vader was....😉 en eentje die goed samenvat waar deze nieuwsbrief over gaat. Want waar ik deze nieuwsbrief begon zoals alle andere nieuwsbrieven met een nieuw overzicht aan data en activiteiten heb ik inmiddels een besluit genomen wat daarop van invloed is: ik ga een andere afslag nemen. ✨

Iets wat al lange tijd broeide schiet nu ineens als een paddenstoel uit de grond en zorgt ervoor dat ik stappen ga zetten die bij een einde en een nieuw begin horen:

  • Per 1 november zal ik mijn ruimtes aan de Rembrandtstraat verlaten.
     
  • Tot 1 oktober geef ik hier nog de groeps- en privésessies zoals ik dit tot op heden verzorgd heb. Zie het overzicht hiervoor verderop in deze nieuwsbrief.
     
  • Op zaterdag 7 oktober zal ik in de grote ruimte een klein feestje organiseren ter afscheid van diverse materialen en spullen zoals onder andere oliën, dekens, auraspray's, oogkussens, verschillende meubels en een deel van mijn instrumenten die ik niet mee zal nemen in mijn nieuwe fase. Met deze uitverkoop help je niet alleen jezelf aan mooie producten of kadootjes tegen bodemprijzen. Maar ook help je mij met het leegruimen van de ruimte en het kunnen vrijmaken van geïnvesteerde waarde voor mijn nieuwe plannen. 


Ik wil je bedanken voor je aanwezigheid, je vertrouwen & al het moois dat ik van je heb mogen zien de afgelopen jaren. Jaren waarin ik ook zelf veel heb mogen ontdekken, mogen delen en ontvangen. Ik hoop je nog te zien op 1 van de geplande avonden of op 7 oktober. En anders wens ik je via deze weg het allerbeste!

🤍
Annemieke

De rest van de nieuwsbrief lees je HIER.

© 2022 - 2024 WortelKracht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel