Verzending & Retourneren


Verzending

Met uitzondering van weekend- en feestdagen worden alle bestellingen binnen 48 uur verwerkt en verzonden of klaargelegd voor afhalen. Je bestelling wordt verzonden via een externe transporteur. Meestal duurt dit 1 dag. Wij hebben geen invloed op eventuele vertragingen die tijdens het transport kunnen optreden.

Heb je je bestelling na 4 dagen nog steeds niet ontvangen? Neem dan contact op.


Verzendkosten

De verzendkosten bedragen € 5,95.


Annuleren of Retourneren

Het annuleren van een bestelling kan zolang deze nog niet is verstuurd. Neem hiervoor zo snel mogelijk contact op via info@wortelkracht.nl of 06 51 754 788.

De informatie die op de website staat is bedoeld om je zo goed mogelijk te informeren over wat je besteld. Mocht het toch gebeuren dat je niet tevreden bent stuur dan een email naar retour@wortelkracht.nl onder vermelding van je ordernummer en dat je je bestelling wilt retourneren. Dit kan tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling. De kosten voor retourzending zijn voor eigen rekening.

 

Wat krijg je terug en wat betaal je zelf?

De bedragen die je betaald hebt bij bestelling van het product, te weten het aankoopbedrag en de verzendkosten voor het versturen van je product(en) van ons naar jouw huis zullen in geval van retournering worden teruggestort.

Heb je meerdere artikelen gekocht en besluit je een deel van je bestelling terug te sturen dan wordt alleen het aankoopbedrag van het betreffende product teruggestort en blijven de verzendkosten voor het in je bezit krijgen van het andere deel van je bestelling voor jouw rekening.

Het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) wordt gedaan op het rekeningnummer waarvan je de betaling aan ons hebt gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Bedragen worden binnen 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde bestelling aan je terugbetaald.

© 2022 - 2024 WortelKracht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel