Inzichtkaarten bij ziekte en herstellen


 

Een kaartendeck met 33 inzichtkaarten. 

Voor iedereen die te maken heeft met ziekte of herstel en zelf aan de slag wil gaan met het (her)vinden van rust in zichzelf heb ik de Ondersteunende Krachtkaarten bij ziekte en herstel ontwikkeld. Dit kaartendeck bevat 33 inzichtkaarten die ieder een waardevolle boodschap bevatten om je te herinneren aan je eigen krachtige potentie om ook in moeilijke tijden de beste keuze voor jezelf te maken. Zodat je in plaats van te lijden weer kunt gaan leiden. 

Wat doen inzichtkaarten voor jou?

Een inzichtkaart kan je bewust maken wat je blik of gevoel over een actuele situatie je wil zeggen. Naast het bieden van inzicht, kunnen inzichtkaarten je ook nieuwe perspectieven aanreiken. Ze kunnen je uitnodigen om anders naar een situatie te kijken en je helpen om nieuwe mogelijkheden te zien. Het geeft je net dat extra steuntje in de rug. Helemaal wanneer de set afgestemd is op het thema dat op dit moment een grote rol speelt in jouw leven.


Hoe is deze set ontstaan?

Tijdens en na mijn eigen ziekteproces heb ik leren inzien hoe groot je eigen aandeel in je herstelproces is of kan zijn. Wat de waarde van rust en ontspanning is en hoe lastig dat soms te vinden is. En welke keuzes je zelf kunt maken om je beter te voelen. Dit heb ik samengevat in een set van 33 kaarten die ieder een waardevolle boodschap bevatten om je te herinneren aan je eigen krachtige potentie om ook in moeilijke tijden de beste keuze voor jezelf te maken.

Hoe gebruik je dit kaartendeck?

Neem een moment voor jezelf en schud de kaarten. Spreid ze omgekeerd uit in een waaier zodat je de inhoud van de kaarten niet kunt zien. Laat je hand er overheen gaan en kies intuïtief een kaart. Jouw onderbewuste zorgt ervoor dat jij precies de boodschap pakt die op dat moment passend is voor jou. Neem de tijd om de afbeelding en tekst rustig op je in te laten werken en voel wat het met je doet. 

 

Inzichtkaarten kopen?

Heb je de set al gekocht maar heb je behoefte aan wat extra ondersteuning om je antwoorden en inzichten duidelijk te krijgen? Dan kun je een Persoonlijke kaartlezing boeken. Dit is een online afspraak van 20 minuten waarbij jouw vraag centraal staat.

 

ALS COACHTOOL INZETTEN?
Voor bedrijven die clienten begeleiden in hun herstelproces en de set in hun methodiek willen opnemen maak ik graag een offerte op maat. Eventueel is het mogelijk hier een uitlegopname of een live (online) workshop bij te ontvangen. Neem contact met me op voor de prijzen en voorwaarden. Email: info@wortelkracht.nl | Mobiel: 06 51 754 788

RESELLER WORDEN?
Heb je een winkel en wil je de kaartensets toevoegen aan je assortiment? Neem contact met me op voor de prijzen en voorwaarden. Email: info@wortelkracht.nl | Mobiel: 06 51 754 788

© 2022 - 2024 WortelKracht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel