Wil je meer weten over mij?


"I've turned my Wounds into Wisdom"

Een serie van impactvolle gebeurtenissen in mijn leven leiden ertoe dat ik met mezelf aan de slag moest. In drie jaar tijd werd ik moeder, ging ik scheiden en kreeg ik tweemaal kanker. De periode die daarna aanbrak was heel donker en moeilijk. Ontdaan van al mijn illusies liep ik vast op wie ik dacht te zijn, het leven liet mij zinken tot op het grootst mogelijke dieptepunt.

Wanneer het duister om je heen is heb je alleen nog je eigen vonkje om te overleven. Een krachtvonkje waarmee je geboren bent, een vonkje dat jou jou maakt. Dat vonkje smeulde. Het had zuurstof nodig om te branden. Ik heb de stilte opgezocht, ik hervond mezelf en ben me gaan ontwikkelen op vlakken waar mijn intuïtie mij heen leidde.

In eerste instantie bracht mij dit op het vinden van een oplossing voor een probleem waar ik zelf mee te kampen had: warm en comfortabel blijven wanneer je je haar verloren bent. Hier ontstond Keppie uit, een slaapmuts voor wanneer je je haar verloren bent door chemotherapie. Inmiddels ligt deze in heel veel ziekenhuizen op de oncologische afdeling. En zijn de Keppies dankzij een samenwerking met Stichting Roparun kosteloos geworden voor iedereen in Nederland wiens verzekering de aanschaf niet dekt.

Daarnaast wilde ik ook graag mensen persoonlijk ondersteunen. Mijn eigen proces hierin heeft zoveel kennis opgebracht. Van systemisch opstellen tot klankwerk, van meditatie tot holding space. Kennis waarvan ik weet dat deze ook in jouw proces kan bijdragen aan je welbevinden en herstel.

Ik heb er ruim een jaar voor uitgetrokken om deze in een kaartenset van 33 kaarten te gieten: de WortelKracht Ondersteunende Krachtkaarten bij ziekte en herstel. Deze set is nu beschikbaar voor jou om zelf mee te werken. Om te ontdekken dat het mogelijk is om ongeacht je omstandigheden je balans terug te vinden. Om zo in je kracht te blijven staan om je uitdagingen het hoofd te kunnen bieden. Vanuit vertrouwen. Vanuit rust. 

Het is ook mogelijk een persoonlijke coachingsessie of een kaartlezing te boeken. Of een workshop voor de coaches in je bedrijf. En ben je op zoek naar een inspirerende spreker voor je evenement? Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Liefs, Annemieke

 

 

 

© 2022 - 2024 WortelKracht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel