Wil je meer weten over mij?

"I've turned my Wounds into Wisdom"

Een serie van impactvolle gebeurtenissen in mijn leven leiden ertoe dat ik met mezelf aan de slag moest. In drie jaar tijd werd ik moeder, ging ik scheiden en kreeg ik tweemaal kanker. De periode die daarna aanbrak was heel donker en moeilijk. Ontdaan van al mijn illusies liep ik vast op wie ik dacht te zijn, het leven liet mij zinken tot op het grootst mogelijke dieptepunt.

Wanneer het duister om je heen is heb je alleen nog je eigen vonkje om te overleven. Een krachtvonkje waarmee je geboren bent, een vonkje dat jou jou maakt.. Dat vonkje smeulde. Het had zuurstof nodig om te branden. Ik heb de stilte opgezocht, ik hervond mezelf en ben me gaan ontwikkelen op vlakken waar mijn intuïtie mij heen leidde.

In eerste instantie bracht mij dit op het vinden van een oplossing voor een probleem waar ik zelf mee te kampen had: warm en comfortabel blijven wanneer je je haar verloren bent. Hier ontstond Keppie uit, een slaapmuts voor wanneer je je haar verloren bent door chemotherapie. Inmiddels ligt deze in 26 ziekenhuizen op de oncologische afdeling. En heb ik het assortiment zelfzorgartikelen verder uitgebreid in de webshop keppie.nl.

Daarnaast wilde ik ook graag mensen persoonlijk ondersteunen. Mijn eigen proces hierin, waarmee ik in aanraking kwam met meditatie, klankwerk en systemisch werk, heeft het zaadje gepland waaruit mijn praktijk WortelKracht is ontstaan. In het werken met klanken werd ik geraakt door iets anders, groter dan mijzelf. Ik kwam erachter dat de klanken van deze instrumenten zoveel meer voor je kunnen doen dan alleen fijn klinken. Ik ben mij hier verder in gaan verdiepen en heb diverse trainingen gevolgd om de schalen en gongs te kunnen bespelen alsmede mensen te ondersteunen in hun proces. 

Mijn naam is Annemieke van Lubeek en mijn eigen ervaringen hebben mij geleerd dat het mogelijk is om ongeacht onze omstandigheden je balans terug te vinden. Om zo in je kracht te blijven staan om je uitdagingen het hoofd te kunnen bieden. Vanuit vertrouwen. Vanuit rust. 

Ik ondersteun jou graag in het vinden van rust en ontspanning wanneer je het moeilijk hebt.  "I've turned my wounds into wisdom" om jou te helpen in het proces waarin je nu zit.🤍

Liefs, Annemieke

 

 

© 2022 - 2023 WortelKracht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel