"Alles verandert. Of het ook verbetert, kies je zelf."

- site 365 dagen succesvol - 
 

Waar mijn laatste nieuwsbrief vooral in het teken stond van afscheid nemen en het sluiten van deuren gaat deze over het openen van ramen. Langzaam begint mijn nieuwe kantoor (aan huis) vorm te krijgen en heb ik er zelfs lol in mijn tinyhouse ervaring te optimaliseren. Want dat is het wel geworden: met Keppie & de WortelKrachtkaarten ga ik van 40m2 naar 14m2 met een schuin dak 😅 en met mijn Zonnegong ga ik een sanctuary creëren in een blokhut van 18m2. En ondanks de ogenschijnlijke beperkingen die dat met zich meebrengt ontstaat er iets moois. Het boort nieuwe ideéen en nieuwe talenten aan. 

Zo ook met de nieuwsbrief. Want wat nu als die niet meer voornamelijk gaat over de nieuwe data voor de komende maanden? Dan gaat ie vanaf nu over de kern van WortelKracht: leiding nemen in je eigen zelfzorg om je zo optimaal mogelijk te voelen. Met een bepaald thema, tips, een getrokken kaartje en mooie aanbiedingen. En wellicht t.z.t. meer over mijn nieuwe plannen in de blokhut.

Spreekt dat je aan? Dan hoef je niets te doen en blijf je deze nieuwsbrief 1 keer per 2 of 3 maanden ontvangen. Heb je daar minder behoefte aan op dit moment? Gebruik dan de link onderaan de nieuwsbrief om je af te melden. Dan is dit de laatste die je ontvangt. ❤

Zo tussen de verhuisdozen in blijft het in deze nieuwsbroef beperkt tot een drietal aanbiedingen waar je wellicht met oog op de decembermaand je voordeel mee kunt doen. In het nieuwe kalenderjaar zal de eerste WortelKracht 2.0 nieuwsbrief dan echt verschijnen.

Liefs,
Annemieke

De rest van de nieuwsbrief lees je HIER.

© 2022 - 2024 WortelKracht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel