Ondersteunende Krachtkaarten bij ziekte & herstel


 

Ontdek welke invloed jouw keuzes hebben op je herstel

Voor iedereen die te maken heeft met ziekte of herstel en zelf aan de slag wil gaan met het (her)vinden van rust in zichzelf heb ik de Ondersteunende Krachtkaarten bij ziekte en herstel ontwikkeld. Een set van 33 kaarten die ieder een waardevolle boodschap bevatten om je te herinneren aan je eigen krachtige potentie om ook in moeilijke tijden de beste keuze voor jezelf te maken. Zodat je in plaats van te lijden weer kunt gaan leiden. Ik gun jou je krachtigste zelf, ook in tijden dat het wat minder goed gaat met je.


Hoe zijn deze inzichtkaarten ontstaan?

Tijdens en na mijn eigen ziekteproces heb ik leren inzien hoe groot je eigen aandeel in dat proces is of kan zijn. Wat de waarde van rust en ontspanning is en hoe lastig dat soms te vinden is. En welke keuzes je zelf kunt maken om je beter te voelen. Dit heb ik samengevat in een set van 33 kaarten die ieder een waardevolle boodschap bevatten om je te herinneren aan je eigen krachtige potentie om ook in moeilijke tijden de beste keuze voor jezelf te maken.


Hoe gebruik je deze inzichtkaarten?

Neem een moment voor jezelf en schud de kaarten. Spreid ze omgekeerd uit in een waaier zodat je de inhoud van de kaarten niet kunt zien. Laat je hand er overheen gaan en kies een kaart. Jouw onderbewuste zorgt ervoor dat jij precies de boodschap pakt die op dat moment passend is voor jou.

 

 

Inzichtkaarten kopen?

KLIK HIER om naar de verkooppagina van WortelKracht te gaan. Je vind hier naast de Ondersteunende Krachtkaarten ook nog tal van andere fijne artikelen die je helpen te ontspannen.

 

RESELLER WORDEN?

Heb je een winkel en wil je de kaartensets toevoegen aan je assortiment? Neem contact met me op voor de prijzen en voorwaarden. Email: info@wortelkracht.nl | Mobiel: 06 51 754 788

  • Ondersteunende Krachtkaarten
    Ondersteunende Krachtkaarten

    Merk: WortelKracht

    BeschrijvingLaat je in je herstelproces inspireren en steunen door deze, speciaal voor jou gemaakte, Ondersteunende Krachtkaarten van WortelKracht. Met deze set kaarten heb jij een krachtig middel in handen om…

    € 24,90
© 2022 - 2023 WortelKracht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel