Klankmeditatie


"It's all about balance" 

Om te voorkomen dat je mentaal of fysiek last krijgt van te veel (in)spanning is het nodig voldoende rust in je leven te hebben. Het balanceren om de juiste verhouding hierin voor jezelf te creëren kan een uitdaging zijn. Ook het daadwerkelijk kunnen ont-spannen is niet voor iedereen even makkelijk. Daarom maak ik gebruik van diverse soorten instrumenten waarmee ik je help met het vinden en ervaren van ontspanning. Of nodig ik je uit te onderzoeken hoe je bij jezelf kunt blijven ongeacht wat er speelt in je leven. Zodat je ten alle tijden in je kracht staat. 


De kracht van klank

Comfortabel liggend op een matras of zittend op een stoel kun je je laten meenemen in de klanken die ik maak met de verschillende instrumenten. Van de grote gongs die je meenemen het heelal in tot de verfijnde chimes die je herinneren aan een slaapmelodietje uit je kindertijd.  Hoor je een waterval of is het de regen? Vliegt er nou een vogel voorbij of was het een walvis die je hoorde? Dommelend tussen slapen en waken "reis" je je eigen reis. De klanken roepen op fysiek niveau een toestand van kalmte op, het vertraagt en reguleert de ademhaling evenals dat het de hersengolven vertraagt tot een alfa- of thètastaat waardoor een diepe staat van ontspanning mogelijk is. De trillingen masseren het lichaam zacht en brengen harmonisatie. De kracht van klank is ontzettend waardevol om uit je hoofd te komen, stress te verlagen.

Deze klankreizen zijn zowel in groepsverband als in een privésetting bij te wonen, in mijn eigen ruimten als ook op locatie.

Kijk voor aankomende data hier of neem contact op voor het plannen van een privé afspraak. 

 

Voor werkgevers

Ben je een werkgever en wil je meer informatie over klankreizen voor je personeel op locatie? Stuur me een email voor een vrijblijvend voorstel op maat.

© 2022 - 2023 WortelKracht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel